Чому ми обираємо флагштоки зі скловолокна?

Чому ми обираємо флагштоки зі скловолокна?

     

 

       Ми вже не одноразово описували порівняння матеріалів, котрі традиційно застосовуються для виготовлення флагштоків. Але цього разу ми поведемо розмову про значно інші цікавинки виготовлення наших флагштоків.

       Що найбільше цінують наші замовники? Важливим є якість продукції та оригінальний зовнішній вигляд. Хочемо зазначити, що важливим фактором для забезпечення якості продукції є чітка послідовність та контроль за технологічним процесом. Зупинимось на матеріалі. Флагштоки виготовляються із спеціально підготовленої скловолокнистої тканини, котра виготовлена з численної кількості переплетених між собою скляних волокон. З’єднуючим елементом є спеціальна смоляна основа. Яка, при застосуванні спеціального технологічного процесу, надає форму щоглі-флагштоку.  Варто зазначити, що при виробництві флагштоків ми застосовуємо людську працю. Це важливо, тому що відбувається повний контроль всього циклу виробництва флагштоків. З історії можемо сказати, що дана технологія була започаткована в скандинавських країнах й була основною для виготовлення щогл для парусних суден. Там надзвичайно важливим є використання легкого та міцного матеріалу. Застосування hand-made праці є важливим в частині контролю за якістю виготовлення так і особливої любові до того, що ми так дбайливо виробляємо.

   Вже більше 50-ти років виготовляються флагштоки зі скловолокна у світі. За цей час проведено багато досліджень, щодо якості флагштоків, витривалості  матеріалу та експлуатаційного навантаження. Ми обрали найвищу якість тому й запрошуємо вас до співпраці!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *