Купити прапори України в Києві для святкових заходів

Купити прапори України в Києві для святкових заходів

Наша компанія, з нагоди відзначення Дня державного прапору України, щороку пропонує спеціальні акції. Ми надаємо широкий вибір прапорів України з різними варіантами кріплення, пошиву та виготовлених у відповідності з Загальними технічними умовами «Державний прапор України» (ДСТУ 4512:2006). Для нашого підприємства є обов’язковою умовою виконання зазначеного нормативного документу в роботі.

Для святкового вивішування ми пропонуємо акційні прапори з легкої тканини. Таке використання буде ідеальним для прикраси приватних осель та проведення святкових заходів. Розмір прапору України є у відповідності з положеннями основного Закону 1350 х 900 мм. Такі прапори завжди утримуються на складському запасі й є доступними за першим запитом клієнтів.

Для інших тканин та способу використання прапорів України, ми пропонуємо розміри: 1200х800 мм, 1350х900 мм, 1500х1000 мм, 1800х1200 мм, 2100х1400 мм, 2250х1500 мм. Для високих флагштоків, висотою понад 12 м, розмір прапору обраховується додатково.

Для довготривалого використання та популяризації прапору використовується прапорова сітка. Цей матеріал виготовлено у відповідності з європейськими нормами використання прапорів на вулиці. Прапори виготовляються сублімаційним термодруком, це дає можливість протягом тривалого часу мати яскраве зображення, котре захищене від впливу УФ-променів. Матеріал є зносостійким і має різні кріплення, котрі використовуються на флагштоках. Звичайне використання прапорів – з прошитою кишенею для одягання на тримач, карабіни – для використання на флагштоках, люверси.

Для кабінетного застосування використовуються прапори з атласної тканини. За бажанням клієнтів, передбачено святкове обшивання золотистою бахромою. Такі прапори, зазвичай, використовуються у комплекті з кабінетними підлоговими флагштоками.

Наша постійна акція для клієнтів, котрі бажають встановити вуличні флагштоки зі скловолокна біля приватних осель, передбачає додатковий бонус у вигляді прапору України.

Ми заохочуємо українців до використання державної символіки, особливо, у ці святкові дні!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *