Рубрика: Публікації

FlagService на виставці REX-T-REX-2023

15 та 16 листопада в Києві відбулась виставка REX-T-REX-2023. Наша компанія прийняла участь в якості учасника. Наші клієнти та партнери мали можливість отримати актуальну інформацію про продукти компанії. Необхідність розвитку бізнесу в Україні в ці часи є важливими для  нашої країни. Ми робимо все можливе, щоб активність ринку підтримувалась на необхідному рівні. Важливим є і донесення інформації  для студентства, котрі продовжують навчання в часи випробування для країни. Отже, традиційно, флагштоки зі скловолокна і друк прапорів для клієнтів були представлені на нашому стенді. Провели успішні переговори по дилерській співпраці з компаніями з різних куточків України тож настрій оптимістичний.

Віримо в Україну!

Нові горизонти співпраці з компанією Nordmast OÜ

Шановні друзі та клієнти нашої компанії.  Ми хочемо поділитися з вами приємною, для нашої компанії, новиною. В травні цього року ми отримали остаточне схвалення від нашого партнера Nordmast OÜ  про співпрацю. Тепер ми є повноцінним партнером з маркетингу та продажів цієї компанії на території Європи та України зокрема. Ми відповідально ставимося до такого партнерства. Для нас є  значним досвід одного з найпотужніших виробників флагштоків зі скловолокна з тривалою історією. Ми точно знаємо, що клієнт отримає додаткові переваги від співпраці наших компаній. Для нас Nordmast OÜ є партнером, що сповідує ті самі цінності що і наша компанія на ринку України. Ми спільно дбатимемо про високу якість нашої продукції та працюватимемо над максимальним сервісом для клієнтів. Ми впевнені що ця співпраця триватиме довго, адже наші стосунки вже більше є дружніми. 

Що зміниться для клієнтів? Ми збільшуємо кількість послуг та можливостей. Тепер ми зможемо надавати послуги мережевим замовникам що працюють на території Європи. Ми розвиваємо спільну мережу дилерів, що стануть ще ближчими до клієнта. Спільна ідентифікація бренду дасть змогу клієнту отримати підтверджену якість флагштоків. Ми рішуче працюватимемо над тим, щоб дешеві підробки флагштоків зникали з ринку.

Контакти нашої компанії залишаються незмінними. Ми робимо все можливе для нашої країни в цей час й заохочуємо вас до співпраці!

Як замовити прапор України, прапор Європейського Союзу?

     Наша компанія робить все можливе для того, щоб клієнти мали можливість отримати послуги на високому рівні. В ці часи ми підтримуємо країну та економіку України. Виробництво продовжує працювати в постійному режимі. Для того, щоб залишатися на зв’язку, ми підтримуємо наші контакти. .

    Важливою в цей час є підтримка патріотичних почуттів українців. Ми зробили все можливе, щоб виготовити прапор України, чи будь-який інший, було так само зручно як і до початку війни. Ми сьогодні підготували чергову спеціальну пропозицію що включає в себе спеціальні ціни на прапори. Прапор України, прапор Європейського Союзу, прапор червоно-чорний є доступними в атласному матеріалі, з нейлону та прапорової сітки. Виготовлення прапорів для нас є пріоритетним напрямком роботи в цей час, адже Україна виборює таку важливу свободу для своєї країни.

     Замовити чи купити прапор України дуже просто, адже ми намагаємось тримати визначену кількість на складі. За першою вимогою клієнтів ми організуємо доставку прапору в будь-який регіон України. Інформацію щодо виготовлення прапорів України можна отримати за посиланням.

      Віримо в Україну та крокуймо разом до перемоги!

Прапор Європейського Союзу

   FlagService підтримує  клієнтів в Україні. Ми долучилися до реалізації гуманітарних та волонтерських проектів, спрямованих на допомогу українцям. В цей час ми прикладаємо зусилля для того, щоб небайдужі українці були максимально забезпечені прапоровою продукцією. Ми продовжуємо активно працювати над тим, щоб прапори України були у  максимальної кількості громадян. Ми продовжуємо встановлювати флагштоки зі скловолокна на тих територіях, де зараз не проводяться бойові дії. Українці підтримують Збройні сили України та прикрашають будівлі прапорами.  В теперішній час проводимо сервісні та відновлювальні роботи на пошкоджених об’єктах.

   Останніми днями ми зробили додаткову цінову пропозицію на прапори Європейського Союзу. Громадяни вдячні за підтримку країнам, котрі стали активними захисниками України. Що включає в себе пропозиція? Ми пропонуємо спеціальну ціну на прапори Європейського Союзу в розмірах 2100х1400 мм та 1500х1000 мм.  Прапори виготовлені з тканини для тривалого зовнішнього застосування. Спосіб виконання — двосторонній дзеркальний сублімаційний друк. Ви можете отримати виготовлений прапор в найкоротші строки. Для застосування на вуличних флагштоках ми укомплектовуємо прапори карабінами для швидкого кріплення. Замовити прапори Європейського Союзу можливо в будь-який спосіб, дані в розділі контакти.

Запрошуємо підписатися на наші канали зв’язку, де є можливість отримати оперативну інформацію про нашу діяльність.

Виготовлення синьо-жовтих та червоно-чорних прапорів.

      FlagService продовжує виготовлення прапорів для наших військових. Ми виготовляємо прапори й для тих, хто підтримує наших захисників. Ми пропонуємо прапори з доставкою по всій території України. Разом з Україною до Перемоги!
Телефони: +38 (063) 4515151, +38 (068) 773 32 44.

Контакти компанії при замовленні флагштоків

В теперішніх умовах обмежень, наша компанія робить все можливе для того, щоб максимально зручно проводити спілкування з клієнтами. Ми проводимо необхідні заходи для дотримання всіх карантинних норм. Важливим при цьому є як і проведення вакцинації співробітників так і застосування необхідних засобів персонального захисту для наших клієнтів. Ми дещо обмежили персональне спілкування для дотримання всіх необхідних санітарних норм.
При цьому ми намагаємось бути на максимальному зв’язку з клієнтами нашої компанії. Ми проводимо он-лайн консультації, застосовуємо безконтактну роботу. Ми створили максимально сприятливі умови для того, щоб наші замовники жодним чином не мали дискомфорту в роботі.
Для зручності в роботі ми пропонуємо нашим клієнтам обрати будь-який спосіб спілкування в режимі он-лайн. Наші контакти тут.
Також нагадуємо про наші офіційні канали зв’язку, де можна отримати своєчасну та актуальну інформацію про нашу роботу. Запрошуємо до співпраці!
https://www.youtube.com/channel/UCenU47BzwmdpTNEzqoinRbA
https://www.facebook.com/FlagService
https://t.me/FlagService

Шановні друзі та партнери!

Повідомляємо Вам про переїзд нашого головного офісу в місті Києві за новою адресою. З 15-го липня ми працюватимемо за адресою: 03187, Україна, Київська область, Київ, проспект Академіка Глушкова, 40, офіс. 614 Л корпусу №5.
Ми стали наближеними до наших складських приміщень з флагштоками, що додасть зручності нашим клієнтам в отриманні продукції та оформленні документів. Наближеність до основних транспортних магістралей покращує логістичну складову будь-якої роботи, тому ми прийняли таке рішення. До цього ми інформуємо вас про те, що ми продовжуємо розширення нашої дилерської мережі, що стане зручним в роботі з клієнтами.
Цього року ми активно працюємо над поповненням виробничих можливостей. До кінця року ми збільшимо швейний напрямок по виготовленню прапорів. Проектні потужності збільшаться в 2 рази. Виробництво флагштоків ми збільшимо на 40 відсотків, що дасть можливість значно скоротити термін виготовлення та збільшить об’єм готової продукції, що випускається. Це все направлено на задоволення потреб наших клієнтів.
Продовжуємо працювати задля наших клієнтів, долучайтеся до співпраці!

Новий сезон продажу вуличних флагштоків  2021 року

З першим днем весни розпочався новий рік встановлення флагштоків. Це особливий рік для нашої компанії  і для всієї країни вцілому. Чому запитаєте ви? Ми назвали 2021-ий рік, роком флагштоків в Україні.

Цього року Україна відзначає 30-ту річницю незалежності України. Передбачається низка святкових заходів та урочистостей. Наша компанія активно долучається до цих заходів. Ми підготували спеціальну акцію. Ми пропонуємо прикрасити країну в синьо-жовті кольори й належним чином вшанувати державні символи України. Запрошуємо всіх долучитися до реалізації цього проекту.

Крім цього, ми провели удосконалення на виробничій базі та підготували цілу низку технологічних змін, що позитивно вплинуть на якість нашої продукції. Ми постійно працюємо в режимі зворотнього зв’язку з клієнтами й максимально враховуємо побажання.

До наших флагштоків ми, традиційно пропонуємо повний комплекс послуг. Ви зможете розраховувати на максимальний сервіс в спілкуванні з нашими працівниками, ми додаємо послуги  встановлення та доставки. Обов’язковий тренд цього року – освітлення флагштоків. До всіх конструкцій флагштоків ми обов’язково додамо спорядження зі світла. Це суперово змінить  будь-які архітектурні рішення.

Отже. Ми офіційно оголошуємо «СТАРТ» компанії з встановлення флагштоків в 2021-му, ювілейному році нашої країни. Ми запрошуємо наших дилерів до максимальної концентрації для досягнення спільної мети. Будьте з нами, буде цікаво!

 

Флагшток висотою 30 м й надмірно високі флагштоки

   Наша компанія промислово виготовляє флагштоки висотою від 3 до 18 м зі скловолокна. Флагштоки від 13 до 18 м є збірними з двох частин. Флагштоки до 13 м є цільними конструкціями без стиків. В світі є тенденція встановлення особливо високих вуличних флагштоків. Такі флагштоки встановлюються до особливих загальнодержавних урочистостей. Такі флагштоки можуть мати висоту й 30 м, 50, чи навіть 100 м. Прикладом таких флагштоків може бути встановлення в Україні високих флагштоків в місті Київ та Дніпро. Звісно високі флагштоки повинні мати спеціальні конструктивні рішення. Для таких флагштоків, конструктори розробляють методологію розрахунків облаштування фундаменту, конструкцію щогли та механізму підняття прапору. Ми надаємо технічні рекомендації для таких високих флагштоків. Ми маємо досвід з виготовлення, облаштування, встановлення таких флагштоків. Окремо, ми додаємо послуги з облаштування підсвітки таких флагштоків.
      Наші працівники можуть провести весь комплекс з супроводу реалізації проекту по встановленню високих флагштоків. Візьмемо, до-прикладу, розрахунок флагштоку висотою 30 м. Ми розробили проектне рішення, де флагшток 30 м виготовляється з анодованого алюмінію. Розрахували параметри фундаменту, де наявними є розрахунки матеріалів що застосовуються. Інженерами світлотехнічного напрямку проведено розрахунки необхідного обладнання для освітлення. Розмір прапору України для такого флагштоку є 7500х5000 мм.
     Такі флагштоки займуть окреме почесне місце на території нашої країни. Ми, як завжди, намагаємось спонукати до встановлення флагштоків з Прапором України. Пам’ятаємо, що цього року ми відзначаємо 30-ту річницю незалежності України. З нагоди ювілейного року, ми прагнемо якнайширшого вшанування нашого символу держави.

    Долучайтеся!

Прапор України – в кожен куточок Батьківщини.

Шановні колеги!

Цього року наша країна відзначатиме 30-річницю незалежності України.  Пропонуємо Вам вшанувати головний символ країни – Державний прапор України, який українці вважають своєю святинею. Прапор України повинен майоріти над кожним куточком нашої держави та цим самим викликати почуття любові і поваги до держави у всіх наших співвітчизників – від наймолодшого до найстаршого. …view the rest