Флагштоки зі скловолокна з прапором України та Європейського Союзу

Флагштоки зі скловолокна з прапором України та Європейського Союзу

   Наша компанія працює над тим, щоб флагштоки мали особливу архітектурну функцію. Ця функція полягає в тому, що оригінальна конусна форма з золотистою верхівкою гармонійно підкреслює весь ансамбль побудованих споруд. Саме наші флагштоки, маючи білий колір, оригінально інтегруються в міське середовище. Ми пропонуємо клієнтам повний набір функціональних рішень для флагштоків. Це і сам флагшток і спеціально підібрані конструктиви, зручна система кріплення флагштока, нижнє декоративне накриття. Весь цей набір якісно відрізнить наші флагштоки від будь-яких інших.

   Крім естетичної функції ми маємо і доповнення в безпосередній якості виготовлених флагштоків. Технологічний контроль виробництва, унікальні механічні та експлуатаційні характеристики є беззаперечними факторами при виборі флагштоків клієнтами нашої компанії.
 

   Останнім часом, вибір споживача спрямований на використання прапора Європейського Союзу при установці біля адміністративних установ. Спеціальна ціна на прапор України, в такому  комплекті, істотно впливає на архітектурне оформлення фасадів.   Ми будемо раді запропонувати рішення як для нових наших клієнтів так і для дилерів нашої компанії, які продовжують з нами співпрацю. Будемо раді відповісти на питання, що цікавлять!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *