Переваги флагштоків зі скловолокна

Переваги флагштоків зі скловолокна

З метою продовження довговічності і підвищення основних експлуатаційних властивостей наших флагштоків, ми зупинилися на виборі матеріалу — скловолокно. Матеріал являє собою пласти тканини зі скловолокна і сполучний матеріал — поліефірна смола.

Флагштоки зі скловолокна мають унікальні властивості, що дозволяють створювати якісні та оригінальні вироби:

при невеликій вазі флагштоки зі скловолокна від нашої компанії відрізняються високою стійкістю до пошкоджень та міцністю;

продукція здатна витримувати значні навантаження в період експлуатації, має високі антикорозійні показники;

мала вага конструкцій дозволяє швидко здійснювати монтаж і кріплення;період продуктивного «життя» флагштоків може досягати 50-60 років;флагштоки зі скловолокна мають низьку теплопровідність, а також високі електроізоляційні властивості.Виробляючи флагштоки зі скловолокна, ми застосовуємо високоякісні композитні складники, що забезпечують відповідність продукції чинним нормам якості та безпеки. Застосування сучасного обладнання на етапах проектування і виробництва дає можливість досягти максимальної точності у виготовленні флагштоків. Флагштоки зі скловолокна фарбуються високоякісними фарбами із заздалегідь узгодженим кольором по RAL. 
Використання скловолокна дає можливість отримати щоглу-флагшток унікальної форми. Виготовлення флагштоків проводиться методом контактного формування, що забезпечує отримання щогли флагштоків постійно високої якості. Флагштоки зі скловолокна мають цілий ряд переваг: Універсальність. Конструкції зі скловолокна можуть застосовуватися всередині приміщень і на відкритому повітрі. Матеріал стійкий до вологи, опадів, впливу сонця і вітру. Наші флагштоки витримують температури в діапазоні від -50 до +100 градусів.Тривалий термін служби. Протягом декількох десятків років флагштоки зі скловолокна експлуатуються, зберігаючи свої властивості. У порівнянні з деревиною і металами флагштоки зі скловолокна мають очевидний плюс: вони не піддаються корозійним руйнуванням, не бояться бактерій і грибкових уражень.Висока міцність. За рівнем міцності флагштоки зі скловолокна можуть зрівнятися зі сталлю, але невелика вага флагштоків зі скловолокна в порівнянні з металом стає вирішальним фактором.Під час експлуатації флагштоки зі скловолокна не піддаються деформації. В процесі виробництва флагшток забарвлюється в будь-який колір, стандартні флагштоки виготовляються в білому кольорі і є в наших складських запасах.

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *