Мобільні флагштоки Парус для промозаходів

Мобільні флагштоки Парус для промозаходів

Мобільні флагштоки «Парус» є оптимальним вибором для проведення виставок та промозаходів. Відмінною особливістю даних флагштоків є оригінальний зовнішній вигляд і зручність використання.
Флагштоки мають висоту 2,0 м, 3,0 м і 4,0 м. Складаються з легких окремих складових частин з анодованого алюмінію. Вони легко монтуються і мають компактну форму для зручності транспортування. Для кріплення всередині приміщення використовується плоска основа. Для зовнішнього використання — бурове кріплення, що вкручується в грунт або основа з навантаженням. При необхідності, додатково комплектується транспортна сумка.
Завдяки своєму оригінальному зовнішньому вигляду, дані флагштоки широко використовуються при проведенні промозаходів. Ваше рекламне панно буде залучати потенційних клієнтів. Вони ідеально будуть служити для оформлення заходів і поза приміщеннями і обов’язково запам’ятаються вашим клієнтам.
Наші кваліфіковані дизайнери зможуть розробити прапори з оригінальним зображенням для залучення уваги до вашого бізнесу. Прапори зможемо виготовити з поліестру або сітки, в залежності від термінів експлуатації прапорів.
Запрошуємо до співпраці з нашим підприємством!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *