Сертифікація вуличних флагштоків зі скловолокна

Сертифікація вуличних флагштоків зі скловолокна

Наша компанія вже повідомляла наших клієнтів про черговий важливий крок — сертифікацію флагштоків. В серпні 2020 року ми закінчили процедуру отримання «Сертифікату організації України». Ми сертифікували наші флагштоки й провели всі необхідні випробування. Ми мали на меті підтвердити всі характеристики, що закладалися нашим інженерним складом при корегуванні технічного процесу виробництва. Результат випробувань перевершив найсміливіші очікування.

Як відбувалися випробування? Лабораторним шляхом в спеціалізованій установі відбувалися дослідження міцності виготовленого взірця флагштоку. Ми адаптували флагштоки до критичних вітрових навантажень. Ми отримали максимальне вітрове навантаження, що відповідає 58 м/ сек. При цьому флагшток витримав, але не витримало випробувальне обладнання.

Про що йде мова? Ми підтвердили міцносні параметри наших флагштоків зі скловолокна. На сьогодні це єдина альтернатива матеріалу для отримання якісних флагштоків. Клієнт отримує флагшток, що буде безпечним у застосуванні. Вітрові навантаження в нашій кліматичній зоні жодним чином не пошкодять продукт. Це робить безпечним і застосування флагштоків на дахах будівель.

Враховуючи вищезазначене ми підтвердили гарантійні та експлуатаційні характеристики флагштоків зі скловолокна. Наші флагштоки, після успішного проходження сертифікації є рекомендованими при застосуванні у будівництві.  Безпечність застосування флагштоків є важливою перевагою перед іншими матеріалами, що застосовуються на сьогодні.

Для нашого підприємства, як і для наших партнерів, ця новина є дуже важливою. Ми розуміємо, що мати лідерські позиції на ринку це відповідально. При цьому ми точно не збираємось зупинятися. Ми готуємо цілу низку технологічних новинок, що будуть спрямовані на задоволення попиту клієнтів.

 Запрошуємо вас до співпраці та співробітництва! Станьте партнером нашої компанії! 

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *