Флагштоки зі скловолокна з прапором, що вільно розвивається.

Флагштоки зі скловолокна з прапором, що вільно розвивається.

    Дуже багато клієнтів нашої компанії стикаються з проблемою оптимального вибору флагштока для своїх потреб. Наші кваліфіковані співробітники надають всі необхідні консультації в даному питанні. У цій статті ми хотіли б докладно описати всі варіанти флагштоків і варіанти конструкційних рішень.

    Основний вид флагштоків з використанням прапора що вільно розвивається називається «Стандарт». Наша компанія використовує три основні комплектації, про які ми більш детально розкажемо вам нижче. Важливою інформацією є те, що флагштоки зі скловолокна є оптимальним вибором по матеріалу з присутніх сьогодні в світі. Для визначення переваг флагштоків зі скловолокна ми регулярно публікуємо збірку основних технічних характеристик і порівняння з іншими матеріалами На сторінках нашого сайту ви зможете отримати вичерпну інформацію. Слід зазначити і те, що крім основних переваг флагштоків зі скловолокна, є одне, яке ми особливо хочемо виділити. Нашою гордістю є прагнення до високої якості продукції, що виготовляється протягом 50-ти років. Для цього ми постійно вдосконалюємо технологічний процес, контролюємо якість витратних матеріалів, проводимо власне тестування виготовлених флагштоків, перебуваємо в «стані зворотного зв’язку» з клієнтами ».

      Зупинимося на основних параметрах флагштоків зі скловолокна в стандартному виконанні. Наші флагштоки виготовляються безстиковочно висотою від 3 до 13,6 метрів. Ми маємо цілісну щоглу-флагшток. Дані флагштоки транспортуються усіма видами транспорту, мають легку вагу. Флагштоки-гіганти від 14 до 18 метрів, виготовляються вже зі стиком. Флагштоки в базовій комплектації мають стандартний колір-білий. При використанні корпоративних кольорів або при необхідності спеціальних архітектурних рішень, ми пропонуємо фарбувати конструкції в будь-який колір по палітрі RAL.

        Основним лінійним флагштоком є ​​флагшток версії «СТАНДАРТ». У даній комплектації використовується: анкерна основа, що складається з трьох анкерних болтів і кріпильних гайок з шайбами ​​для бетонування в грунт (рідше використовується готова бетонна основа), щогла-флагшток з нижньою петлею для кріплення до анкерних болтів), верховий блок з навершшям для протягування підйомного шнура (золотисте або сріблясте оригінальної форми, пласке — забарвлене в будь-який колір, що підсвічується), кнехт для кріплення шнура — закріплюється через болтове з’єднання до щогли-флагштоку, поліестеровий шнур для підняття прапора. В даному варіанті підняття прапора здійснюється шнуром, який знаходиться зовні щогли флагштока.

       Другою комплектацією флагштока «Стандарт», є флагшток «Стандарт-замок-Лінус». У даній комплектації використовується: анкерна основа, що складається з трьох анкерних болтів і кріпильних гайок з шайбами ​​для бетонування в грунт (рідше використовується готова бетонна основа), щогла-флагшток з нижньою петлею для кріплення до анкерних болтів), верховий блок з навершшям для протягування підйомного шнура (золотисте або сріблясте оригінальної форми, пласке — забарвлене в будь-який колір, що підсвічується), кнехт для кріплення шнура — закріплюється через болтове з’єднання до щогли-флагштоку, поліестеровий шнур для підняття прапора. Обтяжувач для натягу прапора у вигляді «Кобра» або «груз», кріпильні кільця із пластику для фіксації прапора. В даному варіанті підняття прапора здійснюється шнуром, який знаходиться всередині щогли флагштока і захищений від несанкціонованого доступу ззовні.

      Третьою комплектацією флагштока «Стандарт», є флагшток «Стандарт-замок-винч». У даній комплектації використовується: анкерна основа, що складається з трьох анкерних болтів і кріпильних гайок з шайбами ​​для бетонування в грунт (рідше використовується готова бетонна основа), щогла-флагшток з нижньою петлею для кріплення до анкерних болтів), верховий блок з навершшям для протягування підйомного шнура (золотисте або сріблясте оригінальної форми, пласке — забарвлене в будь-який колір, що підсвічується), механізм підняття прапора у вигляді лебідки для кріплення шнура — закріплюється через болтове з’єднання до щогли-флагштоку, поліестеровий шнур для підняття прапора, обтяжувач для натягу прапора у вигляді «Кобра» або «вантаж», кріпильні кільця із пластику для фіксації прапора. В даному варіанті підняття прапора здійснюється шнуром за допомогою прокручування механізму лебідки. Шнур знаходиться всередині щогли флагштока і захищений від несанкціонованого доступу зовні.

     Наші флагштоки спеціально розроблені для екстремальних умов використання і мають найменші екплуатаціонние витрати. Флагштоки з скловолокна захищені від блискавок, що дає можливість установки на дахах будівель, біля АЗС і спеціальних об’єктах навігації. Запрошуємо до співпраці, ми працюємо для вас!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *