Проведення монтажу флагштоків

Проведення монтажу флагштоків

Ми розповімо про можливі способи встановлення флагштоків та необхідні засоби.

Спочатку хочемо повідомити, що монтаж флагштоків зі скловолокна не передбачає спеціальних навиків чи підготовки. Більш того, хочемо зазначити, що непотрібно застосовувати будь-які спеціальні машини чи інструменти. Наші флагштоки мають уніфіковані конструктиви, що дозволяють легко розібратися під час монтажу флагштоків та прапорів. Також важливим є і те, що ми надаємо всі необхідні рекомендації та матеріали. Тож жодних проблем не виникатиме, що вчергове переконує наших клієнтів в правильності вибору флагштоків.

  Найпоширенішим видом встановлення флагштоків є стандартне бетонування в землю. Цей вид встановлення флагштоків є оптимальним для тих, хто застосовуватиме флагштоки на постійній основі. Алгоритм простий: в комплекті флагштоку передбачено анкерну системи з трьох стержнів. Ви готуєте фундаментну основу, закладаєте анкерну систему, після отримання міцності фундаментом, встановлюєте флагшток. Якщо ваша поверхня вже підготовлена, наприклад має цілісний фундамент, вам достатньо просто закласти анкерну систему. Для цього, в існуючому бетоні ви готуєте отвори й далі, за допомогою хімічних чи розпірних анкерів фіксуєте регулюючу поверхню флагштоку.

   Якщо ви не маєте можливості місцевого встановлення флагштоку, тоді ваш вибір зовнішній бетонний блок. Такі блоки можна легко змонтувати, застосувавши кран-маніпулятор. Такий спосіб дає можливість встановлення флагштоків за лічені години.

   Тож радимо вам визначитися з можливим типом флагштоків, котрі детально описані в даному розділі. Після погодження з нашим спеціалістом та обраним типом встановлення, ми підготуємо необхідний набір комплектуючих для початку робіт. Наступним етапом ми підготуємо обрану комплектацію та направимо вам.

 Нагадуємо також, що флагштоки мають надлегку вагу. Це дає можливість застосовувати малу чисельність працівників для проведення робіт з монтажу. Комплектація флагштоків та регульована анкерна система кріплення, дадуть можливість вам провести роботи швидко та якісно.

Звикаємо до зручності в роботі разом!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *