Що потрібно знати щоб купити флагштоки?

Що потрібно знати щоб купити флагштоки?

Ми пропонуємо клієнтам нашої компанії покрокову інструкцію по замовленню флагштоків. Опишемо всі важливі етапи і відповімо на найбільш поширені питання.

      Перше — ціна флагштока. Замовляючи вуличні флагштоки в нашій компанії, ви отримуєте пряму вартість виробника флагштоків.

      Друге — матеріал флагштока. Ми детально розписали всі переваги флагштоків зі скловолокна в статті.  Дана стаття повністю вичерпує всі питання щодо вибору матеріалу флагштоків. Наша компанія має досвід виробництва з усіх наявних матеріалів. Ми обрали найкраще, флагштоки зі скловолокна є оптимальним вибором.

    Третє — конструктив флагштока. Є два основних типи конструктивів флагштока для використання прапорів: флагштоки стандарт і флагштоки з поперечною перекладиною.

  1. Флагштоки «Стандарт» мають зовнішнє використання прапорів, де шнур розміщений зовні флагштока. У цьому варіанті можуть використовуватися як вертикальні, так і горизонтальні прапори. Даний вид флагштоків є найбільш папулярним. Слід зазначити, що флагштоки зі скловолокна, не створюють звуків від удару металевого троса, як у металевих флагштоків. Термін служби прапорів максимально подовжується за рахунок ідеальної гладкості поверхні флагштока. Для того, щоб уникнути стороннього проникнення до прапорів, можливе використання спеціальних «антивандальних» конструктивів: флагштоки стандарт-замок і флагштоки стандарт-лебідка.
  1. Флагштоки з поперечною перекладиною ідеально служать для використання прапорів в якості рекламного зображення. Прапор в такій комплектації залишається розгорнутим навіть в безвітряну погоду. Комплектація поперечної перекладини має два конструктиви: флагштоки банер-бар і флагштоки банер-ліфт.

Відмінність лише в тому, що в першому варіанті заміна прапора проводиться з землі за допомогою нахилу флагштока, а в другому варіанті заміна прапора проводиться при вертикально встановленому флагштоку.

          У даній статті описані всі необхідні параметри для тих, хто прийняв рішення купити флагшток і як підібрати конструктив. Що можна додатково описати в перевагах, якщо приймається рішення про вибір флагштоків зі скловолокна? Ми це називаємо енергоефективністю флагштоків і детальний опис можна прочитати в цій статті.

         Ми можемо точно сказати, що вибираючи флагштоки зі скловолокна, клієнт отримує справедливу ціну, максимальний термін служби прапора і флагштоків, унікальні естетичні особливості.

         Запрошуємо до співробітництва!

Залишити комментар

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *